به گزارش خبرگزاری بسیج، به نقل از روابط عمومی استانداری اصفهان،دکتر سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان در جلسه ستاد بزرگداشت کنگره شهدای استان گفت: در برگزاری ستاد کنگره ملی شهرستان کاشان برنامهریزی جامعی انجام شده است که جای قدردانی دارند، لیکن بر جامعیت برپایی کنگره شهدا در استان تأکید میکنم.
دکتر مرتضوی افزود: همانگونه که در جنگ هشت ساله اقشار مختلف حضور و پشتیبانی داشتند، باید در برگزاری کنگره نیز نگاه به اقشار مختلف و جامع بودن برنامهها مورد توجه قرار بگیرد.
وی ادامه داد: دستاورد اصلی برگزاری کنگره، نسلی است که ذیل این برنامهها تربیت میشوند، از این رو طراحی و اجرای این برنامهها باید به گونهای باشد که در باور مردم به فرهنگ ایثار و شهادت تأثیر بگذارد و این تأثیرگذاری بعد از برگزاری کنگره در جامعه جلوهگر باشد.
استاندار اصفهان ضمن اشاره به اینکه کنگره شهدا مقصد نیست بلکه فرآیند است، اظهار کرد: برگزاری کنگره ملی سرداران و ۲۴ هزار شهید استان اصفهان طی یک فرایند انجام میشود و برگزاری مراسم اختتامیه حرکت نمادین و قله کنگره خواهد بود.
دکتر مرتضوی افزود: در این مسیر باید ابزارها و امکانات را به خوبی فراهم کنیم تا به هدف اصلی که همان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است، برسیم.
وی با تأکید بر توجه به تربیت نسل جوان از جنس انسانهایی که فرازهای افتخارآفرین این سرزمین را ترسیم کردند و با همان باورها، دستاورد اصلی برگزاری کنگره ملی شهدا هستند، ادامه داد: در این راستا ضروری است مردمیسازی همه برنامهها در دستور کار قرار بگیرد.
استاندار اصفهان اضافه کرد: یکی از شاخصهای ارزیابی برنامهها باید این باشد که نسبت این برنامه با مردم چیست، چقدر مردم به این برنامهها تعلق خاطر دارند و چقدر آنها حضور پیدا میکنند و همچنین این برنامهها چقدر روی مخاطب تأثیر میگذارد و همراهی آنها را به دنبال خواهد داشت.
وی با بیان اینکه باید از تجربههای گذشته برگزاری کنگره قبلی سرداران و شهدای استان اصفهان بهره بگیریم، گفت: در دوره قبلی حجم وسیعی از کتب خاطرات شهدا و رزمندگان آماده شد و باید در این دوره به خلق آثار فاخر هنری که بتواند راهبرد اساسی برگزاری کنگره که ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را محقق کند، توجه داشته باشیم.
دکتر مرتضوی ضمن اشاره به خلق آثار هنری و فرهنگی ماندگار، تصریح کرد: باید در حوزههای شعر، رمان و اجرای سرودهای فاخر و دیگر حوزهها، آثار ماندگاری خلق شود که نه تنها در کشور بلکه در عرصه بینالملل دست به دست بچرخد و تأثیرگذار باشد.
وی خاطرنشان کرد: سرکشی از خانوادههای شهدا باید ترویج داده شود و سیاستگذاری دقیقی در این ارتباط صورت بگیرد، اگر بتوانیم احساس تعلق خاطر و وابستگی میان مردم یک محل و شهدای آن محله ایجاد کنیم، در کارمان موفق بودهایم.
استاندار اصفهان گفت: برای استان اصفهان برپایی ۱۱ کنگره ملی در شهرستان های مختلف تعریف شده است از این رو بایستی فرآیند برگزاری کنگره شهدای استان به دنبال آثار فاخر باشیم.
دکتر مرتضوی عنوان کرد: مردم در برگزاری کنگره شهدا نباید صرفا مخاطب باشند بلکه در تمامی امور دخیل شوند.
در ادامه این جلسه دکتر عسگری زاده (ریاست سازمان بسیج هنرمندان استان اصفهان و دبیر کارگروه رویدادها و خلق آثار هنری) گزارشی از اقدامات کارگروه ارائه نمود.